Sale!

Flexmop

RM149.00📀 Buy & Earn 149 coins

-17%

Mop rumah jadi lebih pantas dan bersih dengan FlexMop. Tak penat perah, tak penat tukar air kotor.

Out of stock

 

Shipping, COD & Delivery*

Percuma penghantaran dan COD untuk Semenanjung Malaysia sahaja. Sabah & Sarawak sila semak kos pengeposan dan COD sebelum pembelian diteruskan.

Pengeposan dilakukan setiap Isnin-Jumaat sebelum jam 10 pagi. Order pada Jumaat 11 pagi, akan dihantar pada hari Isnin.

Selepas pengeposan, biasanya anda akan menerima barang dalam tempoh

  • Semenanjung : 2-7 hari
  • Sabah, Sarawak & Labuan : 4-10 hari

Kurier yang digunakan untuk COD ialah Ninja Van atau Pos Laju. Sebarang penukaran syarikat kurier, sila maklumkan sebaik sahaja pembelian anda berjaya.

Return & Warranty*

Setiap barang yang dihantar dan diterima dalam keadaan rosak, cacat, tidak sempurna, tidak boleh digunakan dalam tempoh 30 hari pembelian akan diberi ganti baru sebanyak maksima 2 kali. Sila rujuk syarat-syarat di sini.

Sekiranya dalam tempoh 14 hari, anda masih lagi tidak menerima tempahan anda, anda berhak untuk mendapat money-back guarantee.

Hubungi customer support TheRoombia terlebih dahulu untuk maklumat lanjut.

Support & Inquiry

Sebarang pertanyaan, masalah atau bantuan, boleh hubungi kami melalui channel berikut :

ROOMBIA FLEXMOP

Direka Untuk Memudahkan Ibu Bekerja Mengemop Dan Mengemas Rumah

ORDER NOW

BAGAIMANA FLEXMOP MEMUDAHKAN BUSY MOM?

Badan Tak Letih, Rumah Kekal Bersih

Tak Perlu Penat Perah Mop small

Tak Lagi Penat Perah

Hanya tolak tolak, untuk basahkan dan keringkan mop. Turut dibantu dengan teknologi Double Vortex Cleaner. Busy mom dah tak lagi penat keluarkan kudrat untuk perah mop.

Air Bersih & Kotor Tak Bercampur

Dengan features Double Tank Separator, ibu-ibu, dah tak perlu tukar-tukar air semasa mengemop. Baldi juga boleh dipisahkan. Senang nak buang air kotor je. 

1
4

Double Vortex Cleaner

Pembersihan berganda dengan Silicone Brush & Roller Cleaner. Mop pad dan lantai lebih bersih dicuciTak memerangkap habuk, kotoran dan kuman. Tahan lebih lama dan tak mudah rosak.

Flexible Mop Head

Head mop boleh dilipat dan pemegang boleh laras. Boleh mop di kawasan bucu dan tak perlu lagi bongkok bongkok mop bawah meja.

3
7

Jimat Air, Ringan & Efisien

Hanya memerlukan 2.5L air untuk mop rumah. Mak-mak nak angkat baldi pun ringan je. Sangat jimat air dan efisien.

CARA GUNA YANG MUDAH

Hanya 4 langkah

bucket
1. Isi air dalam baldi
cleaning tools

2. Tolak-Tolak Mop 10x

mop

3. Mop Lantai Sampai Bersih

washing machine

4. Basuh Mop Pad Di Mesin Basuh

FLEXMOP VS MOP

Kenapa Flexmop Lebih Baik Untuk Ibu Bekerja

perbandingan flexmop horizontal
perbandingan flexmop vertical

REVIEW PENGGUNA

Ini Kata Mereka Yang Dah Gunakan Flexmop

Good quality. After trying I can say…

  • moist level is good. Not dripping wet. Slightly dry after spinning
  • wet enough to clean
  • use to clean tile walls. Very efficient.
  • can clean mop every wipe, so grout wouldn’t turn grey/black
  • seperate clean and dirty water 👍🏻
  • mop quality good. Bucket not flimsy

Jayce

Pembelian ketiga

Pengasingan air bersih dan air kotoran tu benar benar menyakinkan saya tentang kebersihan lantai rumah.

Jenis lain bnyk bercampur air dan kena kerap tukar air. Ini adalah pembelian saya utk unit yang ketiga

Rohaya

Easy to use and really effective

The design is simply genius dan function sangat. Semua kotoran tidak melekat di mop selepas di spin. Terus masuk kedalam baldi kotoran. Lantai jadi bersih.

Paling penting tak penat dah nak perah-perah macam mop lama dulu. 

Aida Amiza

INI APA ANDA DAPAT

6
100 Days
Warranty*

14 Days
Trial*

Free Shipping
(Semenanjung)*

COD Ninja Van Available*

Earn Free
149 Coins*

100 Days
Warranty*

14 Days
Trial*

Free Shipping
(Semenanjung)*

COD Ninja Van Available*

Earn Free
149 Coins*

HARGA

mop pad
PERCUMA 1 Unit FlexMop Pad (Bernilai RM30)

Roombia Flexmop

RM149


  • 1 Set Roombia FlexMop
  • Free 1 Unit FlexMop Pad bernilai RM30
  • Warranty Selama 100 Hari
  • Free 149 Coins Rewards
  • Free POS & COD (Semenanjung)
  • Sabah/Sarawak Pos/COD tambah RM30

SOALAN LAZIM

Setiap pembelian FlexMop akan dilindungi warranty selama 100 hari dari tarikh belian dilakukan. Anda hanya perlu wassap kami dan berikan bukti masalah produk dalam bentuk video atau gambar. Setelah disahkan customer support kami, kami akan gantikan dengan yang baru secara percuma.

Sebaik sahaja anda membeli FlexMop, anda boleh mencuba FlexMop selama 14 hari dari tarikh belian. Sekiranya dalam tempoh tersebut anda rasakan produk ini tidak seperti yang anda harapkan atau tak sesuai, boleh hubungi team support kami. Kami akan pulangkan duit anda 100%.

Boleh. Sekiranya alamat penghantaran anda sekitar Semenanjung Malaysia, anda layak untuk mendapat free postage dan COD bernilai RM15.

Boleh. Boleh. COD atau Bayar Bila Barang Sampai sama seperti pos biasa. COD boleh dibuat ke seluruh Malaysia. Kami menggunakan perkhidmatan kurier Ninja Van. Bezanya anda boleh membuat bayaran pada posmen bila barang sampai.

Untuk maklumat, anda tak boleh tengok dahulu parcel sebelum buat pembayaran. Selain itu juga, anda tak boleh tetapkan tarikh dan masa bila boleh dihantar. 

Kami membuat pengeposan setiap hari

  • Isnin-Jumaat bagi order sebelum jam 10 pagi.
  • Sabtu, Ahad & Cuti umum – tiada pengeposan dibuat

Sekiranya anda order pada hari Jumaat jam 11 pagi, kami akan pos pada hari Isnin.

Sebaik pengeposan dibuat, kami akan berikan tracking no di email, sms dan whatsapp anda.

Biasanya barang akan sampai dalam tempoh 2-5 hari (Semenanjung) dan 3-10 hari (Sabah & Sarawak) selepas pengeposan dibuat.

Setiap pembelian dan pengeposan yang berjaya, anda akan menerima 149 coins secara percuma. Anda boleh semak jumlah terkini coins anda dengan login di link https://theroombia.com/login.

Coins ini boleh digunakan untuk menebus hadiah, atau sebagai potongan diskaun bagi pembelian seterusnya di website TheRoombia.com. 

Untuk hubungi support TheRoombia.com sangat mudah. Ada 3 cara