Jom Bersihkan Karpet Dan Permaidani Rumah Tanpa Guna Vakuum Elektrik. Tak Sampai 10 Minit Dah Siap.

Bila-bila tetamu nak datang pun dah tak kisah


Order Now

Pernah Tak Karpet Anda Jadi Macam Ni?

bulu kucing

Karpet Berhabuk & Penuh Bulu Kucing Dan Haiwan Peliharaan

karpet kotor

Anak Sepahkan makanan Macam Keropok Dan Nasi?

vacuum besar

Leceh Nak Pakai Vakuum besar. Berselirat Wayar dan berat

Sekarang dah senang kerja nak bersihkan karpet dan permaidani di rumah.

Rumbia Carpet Sweeper

Bersihkan karpet dan permaidani dalam 10 minit. Tak perlu elektrik dan tak lenguh tangan

Rumbia Sweeper

Order Now

Sweeper Features 1

Boleh guna pelbagai arah

Sweeper Features 2

Senang Nak Pasang

Sweeper Features 3

Nak buang sampahnya pun easy

Apa Yang Buat Rumbia Carpet Sweeper Ni Lagi Best?

5

Tak Guna Elektrik

Anda tak perlu tunggu cas, tak serabut dengan wayar yang berselirat

6

Saiz Yang Kecil

Senang nak masuk bawah almari, kerusi. Walaupun kecik sangat efisien mengutip habuk dan sampah

7

Tak Bising Macam Vacuum

Dah tak risau nak kemas rumah dan cuci karpet masa baby tengah tidur. Sikit tak terganggu

Sweeper Features 2
warranty 30day

JAMINAN KAMI – KAMI GANTIKAN YANG BARU DALAM 30 HARI

Rumbia Sweeper rosak, barang hilang, baru pakai dah berkarat, ada calar yang teruk, semuanya kami akan ganti baru dalam tempoh 30 hari selepas sampai.

 

 

Sebelum pos, kami akan buka dan periksa dulu barang anda bagi memastikan dalam keadaan yang baik.

 

 

Sekiranya anda dapat barang yang bermasalah, hubungi kami untuk kami GANTIKAN YANG BARU!

Harga Asal Rumbia Sweeper Di Amazon

Mencecah RM115 untuk 1 unit dan sudah mendapat 4.3 bintang dari 3768 pelanggan. Tapi jangan risau…Kami ada tawaran Istimewa untuk anda.

rumbia sweeper amazon

Harga & Pakej

Beli lebih banyak untuk lebih penjimatan dan diskaun

Rumbia Carpet Sweeper Pic

Pakej 1 Unit

Jimat RM26
RM
89


Buy Now

Rumbia Carpet Sweeper Pic
arrow red 3

Pakej 2 Unit

Jimat RM39 dari harga satu unit
RM
139


Buy Now

Popular
Rumbia Carpet Sweeper Pic

Pakej 3 Unit

Jimat RM88 dari harga satu unit
RM
179


Buy Now

Soalan Yang Selalu Ditanya (FAQ)

Berapa lama warranty Rumbia Carpet Sweeper ni?

Kami berikan warranty sehingga 30 hari bermula dari hari barang sampai ke tangan anda.

Berapa lama tempoh masa untuk dapat barang?

Kami membuat pengeposan sehari selepas anda order iaitu setiap hari Isnin-Jumaat (kecuali cuti umum).

Biasanya ambil masa 2-7 hari untuk sampai ke tangan anda selepas kami pos.

Pos guna kurier apa?

Kami menggunakan kurier berbeza bergantung pada kaedah pembayaran yang anda pilih. Sila pastikan kurier yang anda pilih tidak bermasalah di alamat penghantaran anda.

Sekiranya anda mahu memilih kurier lain (untuk online banking), anda boleh maklumkan kami menerusi whatsapp selepas membuat tempahan. 

Saya pilih COD, kenapa kena cas tambahan RM10?

Ini kerana pihak kurier mengenakan cas yang lebih mahal bagi perkhidmatan COD (barang sampai baru bayar) berbanding pos biasa. Jadi, cas tambahan tersebut ialah untuk pihak kurier.

Saya tinggal di bandar XXX, boleh ke nak COD?

Boleh. COD menggunakan kurier Ninja Van. Sama macam pos biasa. Bezanya hanyalah pada bayar pada posmen semasa barang sampai. 

 

COD boleh dilakukan pihak kurier bagi seluruh Semenanjung Malaysia.

Barang yang sampai calar-calar dan rosak, boleh dapat ganti?

Boleh. Terus sahaja hubungi support kami di whatsapp +6011-56403594

Baru guna tak sampai sebulan, dah rosak. Boleh ganti?

Boleh selagi mana dalam tempoh warranty 30 hari selepas barang sampai. Tangkap gambar, buat video untuk bukti barang rosak dan tak dapat digunakan. Kemudian terus sahaja hubungi support kami di whatsapp +6011-56403594

TheRumbia Logo

Dimiliki oleh Sepuluh Nova Enterprise (002882073-M)

B26, Tingkat 1, Lorong IM 8/33, Taman Mahkota Putra, 25200 Kuantan, Pahang

Disclaimer : TikTok is a Registered Trademark of TikTok.com. & Facebook™ or FB is a Registered Trademark of Facebook.com. The Rumbia is not affiliated with TikTok.com & Facebook.com in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners.

 

Terms & Conditions : Product will be arrived in 3-5 working days. It may take longer for Sabah & Sarawak. If product not arrived within given period of time, we will help by calling out for our delivery service provider for further assistance.

 

PRIVACY POLICY: We use Google AdWords Remarketing to advertise this website across the Internet. AdWords remarketing will display relevant ads tailored to you based on what parts of this website you have viewed by placing a cookie on your machine. THIS COOKIE DOES NOT IN ANYWAY IDENTIFY YOU OR GIVE ACCESS TO YOUR COMPUTER The cookie is used to say “This person visited this page, so show them ads relating to that page.” Google AdWords Remarketing allows us to tailor our marketing to better suit your needs and only display ads that are relevant to you. If you do not wish to participate in our Google AdWords Remarketing, you can opt out by visiting Google’s Ads Preferences Manager.

 

RETURN & REFUND POLICY: Customer can return if the product arrived in a torn condition. Customer can return if the product damage, then we will arrange another postage. Refund will be given within 30 days if customer are not happy & satisfied with our product.